Ekonomifakta

Det har blivit bättre - Sveriges ekonomiska utveckling under 160 år

Under rubriken Det har blivit bättre erbjuder vi gymnasielärare en möjlighet att ge sina elever en spännande föreläsning i nationalekonomi. Föreläsningsturnén startade under hösten 2012 och hittills har över 115 000 gymnasieelever sett presentationen. Föreläsningen är kostnadsfri och kan bokas av lärare i hela landet. Se filmen för mer information och boka ett besök till din klass!

För att förstå hur vår gemensamma välfärdvälfärd: skapas är det viktigt unga lär sig se sambanden mellan samhällets olika aktörer. Föreläsningen Det har blivit bättre beskriver just detta. Föreläsningen är 80 minuter lång, inklusive paus, och är anpassad för grupper på 25-35 elever i gymnasieårskurs 1 till 3. Föreläsaren kommer till er skola och håller presentationen i klassrummet. Alla våra föreläsare är unga pedagogiska nationalekonomer som är utbildade i presentationsteknik.

Boka föreläsning

För att boka en föreläsning fyller du i vår intresseanmälan på Eduna.se med förslag på datum som passar just din klass så tar vi kontakt med dig. Vi ser gärna att föreläsaren kan hålla två föreläsningar under samma dag. För mer information om föreläsningen går det bra att kontakta Anton Axelsson på bokning@ekonomifakta.se