Fördjupa dina kunskaper i sommar

Ekonomifakta gör sommaruppehåll under veckorna 29-32. Det blir en paus i nyhetsutskicken och vi har begränsad möjlighet att svara på frågor. Men varför inte passa på att fördjupa dig i innehållet på sajten? Läs mer om vad du hittar på ekonomifakta.se!

”Fakta och statistik” är vår mest besökta avdelning och har över 200 variabler. Här hittar du fakta och statistik om skatter, arbetsmarknad, utbildning, företagande, energi och miljö och mycket mer. Allt på ett ställe – enkelt och snabbt. Gör ett besök och lär dig mer om Sveriges ekonomi.
Fakta och statistik

Ekonomifakta publicerar löpande artiklar om aktuella ämnen eller okända fakta. Visste du att två tredjedelar av bensinpriset utgörs av skatt? Och hur ser egentligen dagens företagare ut? Bläddra i vårt artikelarkiv så får du svaren.
Artiklar

På ekonomifakta.se hittar du även ett antal interaktiva tjänster. Du kan exempelvis räkna ut din skatt eller hur mycket tjänsten du köpt kostar, om man inkluderar alla skatter. På startsidan hittar du även vår nya inflationssnurra. Där du kan räkna ut vad din första bil skulle kostat i dagens penningvärde.
Räkna på dina skatter

Och om du tröttnat på korsord, sudoku och kubb kan du alltid utmana familj och vänner i Ekonomifaktas kunskapstest! Du hittar det bland annat på ungdomssidan.

Trevlig sommar och på återseende i augusti!